منشی های پرادعا تر از پزشکان/ مانکن هستند یا منشی ؟!

اگر گذرتان به مطب های پزشکان افتاده باشد می بینینم که منشی ها چنان با بی اعتنایی با مراجعان رفتار می کنند که انگار خودشان پزشک هستند و تنها راه درمان بیماران صعب العلاج در دست آنها است!
به گزارش سارال خبر، تلفن را که برمی داریم و می خواهیم وقتی برای بیمارانمان بگیریم خانمی با صدای عشوه گر گوشی را جواب می دهد و می گوید؛ الووووووووووو، مطب دکتر فلاني بفرماييد! بعد از سلام و احوال پرسی بسیار سرد وقتی را بیمار در نظر می گیرد با ورود به آنجا علاوه بر بعضی منشی های مهربان منشيهايی نيز هستند که به قول يکي از بيماران از دکتر بيشتر ادعا دارند، انگار نه انگار که این مراجعان با پرداخت ویزیت های نجومی و طی مراحل گرفتن وقت قبلی توانسته اند به حضور در مطب نایل شوند.
خانم های منشی اما بی توجه به حال بد مراجعان یا انتظارشان با کم ترین توجه به آنها معمولا یا مشغول سوهان کشیدن ناخن هایشان هستند یا گفتگوهای شخصی تلفنی با دوستان و آشنایانشان و در این میان اگر حال بیماری بد می شد یا به تاخیر دکتر اعتراض می کرد، با جیغ های بنفش خانم منشی روبرو می شود که در حالی که داد می زند با صدای بلند هم می گوید همین است که هست و اگر نمی خواهد مطب را ترک کند!
منشی هایی که در پزشکان در حال رسیدگی به کارهای مردم پر ادعاتر هستند، در آگهی های استخدامی که اکثراً بر روی دیوارهای شهرمان می بینیم مشاهده شده که استخدام یک خانم آراسته و با روابط اجتماعی بالا! آیا به راستی آراسته بودن نیازمند محیط کاری است؟ یعنی اگر خانم منشی خوش بر و رو نباشد، کار و کسب آن شرکت یا مؤسسه و یا مطب از رونق می افتد؟
آیا خانمی که ظاهری ساده و اجتماعی دارد هیچ گاه از عهده پاسخگوئی به خواسته های متنوع زندگی خود برنمی آید؟ این چنین سوالاتی همچنان برای بسیاری از مردم مبهم است اما وقتی از خود افرادی که منشی گری را انتخاب کرده اند سوال می شود می گویند وقتی صاحب کار همین و می خواهد و در هیچ کجا کاری پیدا نمی شود مجبوریم این چنین رفتارهایی را داشته باشیم ولی آیا واقعا این چنین اخلاق هایی برای بیماران صحیح است!
تقریبا در هر مغازه، بوتيك، كافي شاپ، و کافی نت و رستوران فردیس حضور زنان که غالب آنها را دختران جوان تشکیل می دهند قابل مشاهده است آنها نه تنها به شغل هایی برخلاف تخصص تحصیلی خود روی می آوردند بلکه در بسیاری مواقع دیده شده به شغل های کاذب یا شغلی برخلاف شأن یک زن هم گرایش پیدا می کنند!آن هم در ازای حقوق بسیار ناچیز و کم !
از آنجا که تامین مخارج زندگی بر عهده زنان نیست و آنها در بیشتر مواقع صرفا براي حضور در اجتماع و سرگرمی یا استقلال مالي به كار در خارج از خانه روي ميآورند.
امروزه دغدغه مردم و خانوادهها این است که اگر جوانانشان از خانه خارج میشوند آیا از سلامت روحی و روانی درستی در جامعه برخوردارند یا خیر و تا چه حد این مطالبه پاسخ داده شده است؟
در بحث امنیت محیط کاری برای بانوان متولی اصلی نیروی انتظامی است که باید نظارت بر این شرکتها را افزایش دهد تا زنان و دختران بتوانند در محیطی سالم فعالیت اجتماعی خود را انجام دهند.
منبع: آفتاب دل
انتهای پیام/
برچسب ها :
منشدکترخانمنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- تفاوت صندوقهای سرمایهگذاری وشرکتهای سرمایهگذاری
- کشت و برداشت زعفران در شهرستان دیواندره
- ده کشته و زخمی حاصل آتش سوزی در پالایشگاه نفت تهران
- نماز جمعه شهرستان دیواندره به امامت ماموستا قضایی امام جمعه موقت شهرستان دیواندره
- تخریب اموال بیت المال ممنوع
- انشا در مورد فصل پاییز از دانش آموزی از مدرسه تزکیه شهرستان دیواندره
- تقدیر و تشکر از رفتگران در مدرسه وریا شهرستان دیواندره
- وضعیت شبکه فاضلاب شهر دیواندره
- استانداردها، شهرها را هوشمندتر می کنند
- وزیر کشور به کردستان سفر میکند
- انتخابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرستان دیواندره برگزارشد
- یادداشت روز به نقل از.سیف الله کرمی
- امروز مورخه نوزده مهر استاندار کردستان معرفی شد.
- جشن عاطفهها در شهرستان دیواندره در مدرسه شهید یوسفی با حضور فرماندار شهرستان و مسئولان ادارات سطح شهر
- حل مشکلات اراضی کشاورزی روستاهای غیاث ابادوامیرآبادبیجار:
- مسابقه نقاشی کودکان در شهرستان دیواندره به همت شهرداری و شورای شهر و حضور مهمانهای خارجی ازاسپانیا
- برگزاری جلسه شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دیواندره
- روز نیروی انتظامی. 13 مهر به عنوان روز نیروی انتظامی نامگذاری شده است.
- امروز مورخه پنجشنبه ۹۶/۷/۱۳ جلسه عمران شورای شهر دیواندره در دفتر شورا برگزار شد
- بارش برف و باران در استان های غربی