یادداشت/
کارشناس اداره کار چه میداند هشت ساعت کار طاقت فرسا چیست/کارگران نباید به عدم حمایت محکوم باشند

منبر نشین سکوی عدالت بر اساس برداشت های شخصی خودشان حکم صادر نکنند؛ باید مبنای اساسی بر خوانش قوانین وجود داشته باشد چون اکثر کارشناسان اداره کار با هشت ساعت کار طاقت فرسا آشنا نیستند؛ نباید ایشان باور خودشان را مبنا قرار می دهند.
به گزارش سارال خبر به نقل از نوای آبیدر، دیگر گذشت آن زمانی که این اصل ( پیامبر بر دستان پینه بسته کارگری بوسه زدند. ) را مبنا قرار می دادند. حالا در عصر تکنولوژی برخی ها مبنا را بر حمایت از منافع می دانند و قشر زحمت کش هم دیگر در امان یزدان؛ قوانین کار نباید در برابر واژه ای به اسم علم قاضی بی معنی باشد.
منبر نشین سکوی عدالت بر اساس برداشت های شخصی خودشان حکم صادر نکنند؛ باید مبنای اساسی بر خوانش قوانین وجود داشته باشد چون اکثر کارشناسان اداره کار با هشت ساعت کار طاقت فرسا آشنا نیستند؛ نباید ایشان باور خودشان را مبنا قرار می دهند.
کارگر در هر پوست و لباسی باشد، کارگر است. چه از نیروی بازوانش بهره بگیرد و چه از نیروی ذهنش؛ قشر کارفرما منوط بر در اختیار داشتن سرمایه و یا روابط نباید قانون و اصول اخلاقی را زیر پا بگذارند. نباید سیکل دریافت حقوق از کارفرما در امور دادرسی به نحوی باشد که فقط موجب دلزدگی کارگر شود. مسئولان رسیدگی به پرونده های کارگری تحلیل و رإی صادره اشان را باید به حرمت قشر زحمت کش منوط کنند نه جایگاه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کارفرما؛ رعایت اصل دادرسی اتکا بر اسناد و دلایل قانونی باشد نه حرف های بی اساس و بدون استدلال قانونی کارفرما.
مرجع رسیدگی به مشکلات کارگر و کارفرما را اداره کار تعین کرده اند؛ اگر این اصل را مبنا قرار بدهیم که اسم هر شخص و یا مکانی تابلویی ست برای معرفی شخص یا نهاد مربوطه؛ پس وقتی مرجع رسیدگی را اداره کار نام نهاده اند کارگر با امید به این خانه حمایتی مراجعه می کند و این اصل را مبنا قرار می دهد که سازمان مربوطه همچون یک پدر معنوی به حمایت از قشر کارگر مشغول فعالیت است. در اداره کار باید مبنا را بر این اصل قرار بدهند که کارگر نتوانسته است از کارفرما حقوقش را دریافت نماید و حالا به دامن حامی قانونیش پناه آورده است.
حضور در مراجع قضایی براین اصل حاکم است که حق به حقدار برسد و شایسته است که مراجع قضایی کارگری بیشتر مورد نظارت قرار بگیرند تا اینکه تخلف و حمایت از شخص خاصی صورت نگیرد.
قبل از صدور هر رإی مبنایی کار به نحوی باشد که کارشناسی دیگر به صورت ناملموس حکم صادره را نظارت کند تا اینکه بخاطر سلیقه شخصی یک کارشناس کل اساس یک نهاد اداری زیر سئوال نرود.
کارگران نباید محکوم باشند به عدم حمایت بلکه آنان که چرخه صنعت، فرهنگ و رفاه را می چرخانند باید در قانون حداقل اگر اولویت حمایتی را ندارند تأمین حفظ حقوق شان را لمس کنند و با خیال آسوده برای اخذ حقوقشان به نهادهای مربوطه مراجعه کنند.
یادداشت: شورش عزیزی
انتهای پیام/
برچسب ها :
کارگرحقوقاداره کارنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- تفاوت صندوقهای سرمایهگذاری وشرکتهای سرمایهگذاری
- کشت و برداشت زعفران در شهرستان دیواندره
- ده کشته و زخمی حاصل آتش سوزی در پالایشگاه نفت تهران
- نماز جمعه شهرستان دیواندره به امامت ماموستا قضایی امام جمعه موقت شهرستان دیواندره
- تخریب اموال بیت المال ممنوع
- انشا در مورد فصل پاییز از دانش آموزی از مدرسه تزکیه شهرستان دیواندره
- تقدیر و تشکر از رفتگران در مدرسه وریا شهرستان دیواندره
- وضعیت شبکه فاضلاب شهر دیواندره
- استانداردها، شهرها را هوشمندتر می کنند
- وزیر کشور به کردستان سفر میکند
- انتخابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرستان دیواندره برگزارشد
- یادداشت روز به نقل از.سیف الله کرمی
- امروز مورخه نوزده مهر استاندار کردستان معرفی شد.
- جشن عاطفهها در شهرستان دیواندره در مدرسه شهید یوسفی با حضور فرماندار شهرستان و مسئولان ادارات سطح شهر
- حل مشکلات اراضی کشاورزی روستاهای غیاث ابادوامیرآبادبیجار:
- مسابقه نقاشی کودکان در شهرستان دیواندره به همت شهرداری و شورای شهر و حضور مهمانهای خارجی ازاسپانیا
- برگزاری جلسه شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دیواندره
- روز نیروی انتظامی. 13 مهر به عنوان روز نیروی انتظامی نامگذاری شده است.
- امروز مورخه پنجشنبه ۹۶/۷/۱۳ جلسه عمران شورای شهر دیواندره در دفتر شورا برگزار شد
- بارش برف و باران در استان های غربی