بخشدار مرکزی دیواندره:
مدیریت بحران یعنی سوق دادن پیشرفت امور به روالی قابل کنترل

بخشدار مرکزی از برگزاری جلسه مدیریت بحران در بخش مرکزی خبر داد و گفت: مدیریت بحران دقیقاً به معنای سوق دادن هدفمند جریان پیشرفت امور به روالی قابل کنترل، انتظار برگشتن امور در اسرع وقت به شرایط قبل از بحران است.
به گزارش خبرنگار سارال خبر، صبح امروز سیف اله امامی بخشدار مرکزی دیواندره از برگزاری جلسه مدیریت ستاد بحران در این بخش خبر داد و گفت: این جلسه با حضور فرماندهان پاسگاههای انتظامی بخش، مسئولان حوزه های مقاومت بسیج بخش، مسئول اداره آبفار، نمایندگان مراکز بهداشتی و درمانی روستاهای بخش، نمایندگان بیمه روستایی، انجمن حامیان محیط زیست، تعاون روستایی، اداره برق و دهیاران تابعه رأس ساعت 10 صبح در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
وی افزود: هنگامی که مجموعه شرایط خاصی، روال متداول و پیش بینی شده جریان کار، فعالیت، تولید، خدمت رسانی، زندگی، ارتباطات، تامین نیازهای عمومی، سلامت، محیط زیست و یا افکار عمومی را تغییر یکباره می دهد، در این حالت شرایط بحرانی بروز کرده است؛ ومدیریت بحران دقیقاً به معنای سوق دادن هدفمند جریان پیشرفت امور به روالی قابل کنترل، انتظار برگشتن امور در اسرع وقت به شرایط قبل از بحران است.
امامی اظهار داشت: مدیریت بحران از سه فاز کاملاً مجزا تشکیل می شود، نخست پیش بینی و پیشگیری – دوم برنامه ریزی و آموزش و سوم هدایت و کنترل می باشد و لازم است جمعیت هلال احمر شهرستان با کمک دیگر دستگاههای امدادی نسبت به برگزاری مانورهای امدادی درسناریوی نمایش بحران مجموعه اقدامات آموزشی و کنترلی را در نقاط حادثه خیزشهرستان به عمل آورد.
بخشدار مرکزی به تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه اشاره کرد و افزود: مقرر گردید به منظور اعلام آمادگی بیشتردر مقابله با بحران نسبت به تشکیل اتاق بحران در سطح دهستان های تابعه با ترکیب دهیار، رئیس شورا، بهورز، مسئول پاسگاه انتظامی، مسئول حوزه مقاومت بسیج، مسئول مرکز مخابرات و امام جماعت روستا اقدام لازم توسط دهیاران روستاهای تابعه صورت گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: به دهیاران اعلام نمودیم که نسبت به شناسایی و انتخاب محل مناسبی جهت انبارکردن آرد، دارو، سوخت و دیگر مایحتاج روستائیان اقدام نمایند و ضمن یادآوری لازم به معلمان و بهورزان از تردد های غیر ضروری در طول فصل بارش خودداری شود.
وی در پایان اظهار داشت: مقرر گردید دهیاران اطلاع رسانی لازم جهت تشویق اهالی درخصوص بیمه نمودن منازل و اماکن تحت مالکیت خود اقدام نمایند و دهیاران نسبت به شناسایی مناطق بحران زا و نقاط حادثه خیز در سطح روستا اقدام ونسبت به معرفی آن به بخشداری اقدام نمایند و امیدواریم با پیش بینی های لازم کمترین مشکلات را در زمستان پیش رو داشته باشیم.
انتهای پیام/
برچسب ها :
بخشداری مرکزی دیواندرهجلسهمدیریت بحراننظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- فرمانده جدید سپاه شهرستان دیواندره معرفی شد
- فرماندار: ۱۰۲ پروژه دهه فجر امسال در دیواندره افتتاح یا کلنگ زنی می شود
- کردها انتظار دارند عیار دولت سیزدهم را لمس کنند
- نام لژیونر کرمانشاهی در لیست دعوت شده ها به تیم ملی/هافبک دیواندره ای در لیست انتظار
- تکخوانی کنتور برق ۵۹ روستای شهرستان دیواندره در سال جاری
- شورای دوره ششم شهر دیواندره آغاز به کار کرد
- اقوام و مذاهب مایه اقتدار ایران اسلامی هستند
- حدود 30 هزار مترمربع از معابر اصلی روستاهای بخش مرکزی دیواندره آسفالت می شوند
- ۲۶۵ روستا از توابع بخش سارال دیواندره از خدمات کاروان سلامت بهرهمند شدند
- روز پرکار نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران برای یکسان سازی حقوق بازنشستگان/ فتحی با یکصد امضاء لایحه یکسان سازی حقوق بازنشستگان را فعال کرد
- واکسیناسیون دانشآموزان 12 تا 18 سال کردستان از امروز یکشنبه آغاز میشود
- کشت پاییزه گندم در اراضی کشاورزی دیواندره
- نمایندگان مجلس با جدیت اجرای قانون جهش تولید مسکن را پیگیری میکنند
- مهاجرت معکوس با اجرای طرح هادی در روستاها/ روستاهایی که به نوبت رنگ و بوی شهر به خود میگیرند
- از مدارس دیواندره تا جایزه نوبل ایرانی
- مطالعات پاکسازی غار کرفتو دیواندره آغاز شد
- اهدای یک هزار جلد کتاب در جشن کتاب روستای باغچله
- بازداشت ۲ نفر از مدیران صفحات مجازی در دیواندره
- ذخیره بیش از ۲۰۰۰ نمونه خون بندناف در بانک خون کردستان
- ۳۸۰ بسته معیشتی بین نیازمندان دیواندره توزیع شد
شهروند [دوشنبه 9 آذر 1394 | 08:38] پاسخ
آفرم1300آفرم