دختر 11 ساله کردستانی برای فرار از ازدواج اجباری خودکشی کرد

دختر 11 ساله کامیارانی كه خانوادهاش او را به پسری که دچار معلولیت ذهنی و جسمی شده را بدل داده بودند، خود را حلقآويز كرد.
به گزارش سارال خبر، مشکل نه مداد است نه پاک کن، نه نداشتن کیف است و نه داشتن کفشهای پاره، مشکل نه لباس های مندرس دانش آموزی از خانوادهای تهی دست است و نه دوری و ناهمواری راهِ مدرسه؛ همه این ها را می توان با جشن عاطفه یا کمی همت از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش حل کرد. به قول قدیمی ها؛ جای ضرر مالی زود پر می شود. گرچه در بسیاری از موارد برای حل همین مسائل مالی هم درماندهایم.
این بار؛ مشکل هیچ کدام از این ها نیست. این بار حکایت مرگ است؛ آن هم مرگ ازدواج اجباری دختر نوجوان. مرگی که نه با قضا و قَدَر بلکه به خواست خودش شکل می گیرد. این بار مشکل خودکشیِ دختری است که در نونهالی و نوجوانانی تصمیم میگیرند به زندگی خود پایان دهند.
خودکشی واژهای است که طی روزها و ماههای اخیر بارها بر صدر اخبار پربازدید حوادث رسانههای استان قرار گرفته و حتی از پربازدیدترین اخبار روز بوده است.
طبق منابع آگاه، صبح روزدوشنبه (10 مرداد ماه) دختر 11 ساله کردستانی که به اجبار بستگان قرار بود با یک پسر 25 ساله ی معلویت ذهنی جسمی ازدواج کند خود را به لوله ی گاز حیاط منزلشان حلق آویر و خودکشی کرد.
وی که چندی پیش پدرش را از دست داده بود و مادرش هم ازدواج مجدد کرده و این دختر پیش مادربزرگ خود زندگی کرده و برای فرار از این ازدواج اجباری دست به خودکشی زد و جان خود را از دست داد.
همه مردم جهان چه بدانند و ندانند، باخبر باشند و یا بیخبر دنبال پدیدهای به نام آرامش هستند، هر شخص آرامش را از راهی مانند ثروتاندوزی، نیایش، ورزش، دانش و پژوهش، هنر، الکل، مواد مخدر، عیاشی و خوشگذرانی به دست میآورد؛ بدترین مدل در این راستا کسانی هستند که آرامش خود را از طریق آزار دیگران به دست میآورند و شایستهترین افراد آن کسانی هستند که آرامش را از راه خدمت به دیگران کسب میکنند به طور مثال پزشکان بدون مرز که در هر مکانی به آنها نیاز باشد، برای خدمت حضور دارند.
ابزار پیشرفته تکنولوژیک را نمیتوان محکوم کرد؛ افرادی که کمبود دارند، نیازهایشان از راه انسانی، قانونی و اخلاقی تأمین نمیشود، زمانیکه شخصیت ضعیف و اعتماد بهنفس پایین است، این افراد پشت صفحه فضای مجازی پنهان میشوند.
اگر بتوانیم انسانها را با یک برنامهریزی کاملا شدنی، با وارستگی، کمنیازی و دید گستردهنگر تربیت کنیم، این مشکلات میتواند کاهش یابد.
همیشه میگوییم اگر خودکشی را پرخاشگری به سوی خود بدانیم، بین پرخاشگری و ناکامی رابطه شناخته شدهای است؛ در حال حاضر اگر باورهای دینی را تقویت کنیم، میتواند تأثیرگذار باشد و اگر امیدواری به زندگی، خوشنودی و نشاط را بالا ببریم، این گرفتاریها پایین خواهد آمد.
منبع: آفتاب دل
انتهای پیام/
برچسب ها :
خودکشیدخترکامیارانازدواجازدواج اجباریکردستانسارال خبرخانوادهنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- تفاوت صندوقهای سرمایهگذاری وشرکتهای سرمایهگذاری
- کشت و برداشت زعفران در شهرستان دیواندره
- ده کشته و زخمی حاصل آتش سوزی در پالایشگاه نفت تهران
- نماز جمعه شهرستان دیواندره به امامت ماموستا قضایی امام جمعه موقت شهرستان دیواندره
- تخریب اموال بیت المال ممنوع
- انشا در مورد فصل پاییز از دانش آموزی از مدرسه تزکیه شهرستان دیواندره
- تقدیر و تشکر از رفتگران در مدرسه وریا شهرستان دیواندره
- وضعیت شبکه فاضلاب شهر دیواندره
- استانداردها، شهرها را هوشمندتر می کنند
- وزیر کشور به کردستان سفر میکند
- انتخابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرستان دیواندره برگزارشد
- یادداشت روز به نقل از.سیف الله کرمی
- امروز مورخه نوزده مهر استاندار کردستان معرفی شد.
- جشن عاطفهها در شهرستان دیواندره در مدرسه شهید یوسفی با حضور فرماندار شهرستان و مسئولان ادارات سطح شهر
- حل مشکلات اراضی کشاورزی روستاهای غیاث ابادوامیرآبادبیجار:
- مسابقه نقاشی کودکان در شهرستان دیواندره به همت شهرداری و شورای شهر و حضور مهمانهای خارجی ازاسپانیا
- برگزاری جلسه شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دیواندره
- روز نیروی انتظامی. 13 مهر به عنوان روز نیروی انتظامی نامگذاری شده است.
- امروز مورخه پنجشنبه ۹۶/۷/۱۳ جلسه عمران شورای شهر دیواندره در دفتر شورا برگزار شد
- بارش برف و باران در استان های غربی